Aprendre, intercanviar i inspirar

Workshops DeltaChamber Music Festival 2022

Amb la 7a edició de DeltaChamber Music Festival, es recuperen els workshops multidisciplinaris, d’entrada lliure i per a tots els públics!

Sent la música de cambra l’eix vertebrador de totes les activitats del festival, al llarg dels anys l’objectiu dels workshops s’ha centrat a establir sinergies amb altres disciplines per crear un Univers DeltaChamber multidisciplinari i transgeneracional que permet a tothom participar en aquests processos d’exploració i descoberta de l’expressió i la creativitat.

Per als workshops, el festival convida a experts d’altres disciplines per nodrir la formació i salut dels músics, i ajudar a totes les persones participants a comprendre la importància de mantenir un cos sa a partir de la motivació com a motor per emprendre qualsevol activitat física.

Els workshops

La motivació i la música amb perspectiva musicoterapèutica

amb Romina Rótulo

musicoterapeuta i professora de sensibilització, iniciació, nivells elementals, cos i moviment a l’Escola Municipal de Música del Perelló

Lo Sindicat, Amposta

Dimarts, 26 de juliol

19 h

Mobilitat i prevenció
de lesions-Fitnes

amb Oscar Alexander Roldan Agudelo

CEO de Fitmewise i entrenador personal

Parc dels Xiribecs, Amposta

Dijous, 28 de juliol

09 h

Vols participar en els workshops de DeltaChamber Music Festival 2022? Inscriu-t’hi enviant-nos un correu a info@deltachambermusicfestival.com!

DeltaChamber Music Festival 2022 - Fantasia

Del 25 de juliol al 7 d’agost, a les Terres de l’Ebre