Una aposta pel jove talent

Programes Young Talent i Academy

Iniciatives de DeltaChamber Music Festival per promocionar el talent jove del país!

Des dels seus inicis, DeltaChamber Music Festival ha apostat pel jove talent nacional i ho ha fet a través del Programa Young Talent, una proposta excepcional i innovadora que busca promoure la formació de músics que destaquen per la seva excel·lència, així com ajudar a impulsar-los professionalment.

El Programa Young Talent és una magnífica oportunitat perquè joves músics de l’Estat espanyol puguin nodrir-se dels coneixements i experiències aportades per grans músics i pedagogs a escala europea (els solistes del festival) i, alhora, participar en el programa dels emblemàtics concerts centrals que es presenten a Amposta i que es retransmeten a Catalunya Música, així com participar en altres concerts celebrats a diferents indrets de les Terres de l’Ebre.

Com a novetat d’aquesta edició, DeltaChamber Music Festival crea un nou projecte pedagògic, el Programa Academy, reforçant el seu compromís amb la formació i facilitant que més joves talents puguin accedir al festival. Amb aquest programa, els joves músics poden formar-se i conviure amb alguns dels solistes del festival, preparant un programa diferent de música de cambra que es mostrarà en algunes poblacions de les Terres de l’Ebre.

Amb els dos programes, DeltaChamber Music Festival es transforma, així, en una plataforma d’aprenentatge revolucionària amb el mètode “learning by doing”, pel qual els joves músics aprenen practicant la professió al costat dels grans mestres, sense jerarquies. A més, els joves músics compten amb les despeses de participació cobertes pel festival.

Audició oberta Programa Young Talent i Programa Academy 2023

Quan i on


Audició:
30 de juliol de 2022
a partir de les 10 h
a La Lira Ampostina (Amposta)

Afegeix a Google Calendar

Inscripció


Termini màxim:
22 de juliol de 2022
a les 15 h
Bases de la convocatòria

Inscripcions finalitzades

DeltaChamber Music Festival 2022 - Fantasia

Del 25 de juliol al 7 d’agost, a les Terres de l’Ebre