Una aposta pel jove talent

Programa Young Talent

El Programa Young Talent és una iniciativa de DeltaChamber Music Festival per promocionar el talent jove de Catalunya.

Des dels seus inicis, DeltaChamber Music Festival ha apostat pel jove talent del territori i ho ha fet a través d’aquest programa excepcional que busca promoure la formació de músics que destaquen per la seva excel·lència, així com ajudar a impulsar-los professionalment.

El Programa Young Talent és una magnífica oportunitat perquè els músics catalans que es troben en el seu darrer període de formació professional puguin intercanviar coneixements i experiències amb grans figures del sector a escala europea (els solistes del festival) i, alhora, participar en el programa de concerts que es presenta a diferents indrets de les Terres de l’Ebre i que, a més, es retransmet a Catalunya Música.

Enguany, com a novetat per arribar a més músics interessats en el programa, es realitzarà una audició oberta per a la qual es comptarà amb la col·laboració dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre del Departament de Cultura. El músic seleccionat en aquesta convocatòria participarà en l’edició del festival de l’any següent, amb totes les despeses pagades.

Audició oberta Programa Young Talent 2022

Quan i on


2 d’agost de 2021
a partir de les 10 h
La Lira Ampostina

Inscripció


Termini màxim:
9 de juliol de 2021
a les 15 h
Bases de la convocatòria

Formulari d’inscripció Termini finalitzat

DeltaChamber Music Festival 2021 – Òpera, Cambra, Acció!

Del 3 al 8 d’agost, a les Terres de l’Ebre