Programa DCMF Arts

El DeltaChamber Music Festival té la voluntat de tractar la integritat del ésser humà a través de les arts.
La Música de Cambra és la nostra forma d’expressió més genuïna encara que compartim i ens enriquim de totes les altres disciplines artístiques.

Dissabte 27.07.2019

15h ·III Concurs Internacional de Música de Cambra (Museu de les Terres de l’Ebre) 

  • 20h · Anunci del grup guanyador
  • Entrada gratuïta.

Diumenge 28.07.2019

10-13h Classes Magistrals dels Solistes del Festival dirigides als participants del III Concurs Internacional de Música de Cambra (Museu de les Terres de l’Ebre)

  • Entrada gratuïta.

Dimarts 30.07.2019 

19h Workshop Creativitat i Moviment LAB – Laia G. Massagué (Coach i Facilitadora Sistèmica) Museu de les Terres de l’Ebre
Laia G. Massagué – Coach especialitzada en canvis vitals. Facilitadora sistèmica d’equips i consultora internacional d’organitzacions. Creadora del Joc de les Guspires.
En aquest workshop ens aproparem mitjançant l’art i el moviment aquells aspectes de la nostra personalitat humana menys explorats que habiten dins nostre. Com a éssers relacionals interactuarem amb diferents músiques i recursos creatius entre nosaltres i l’entorn que ens envolta. Tota una experiència sensorial, lúdica, plena de ritme i consciència.

  • Activitat gratuïta amb inscripció. Aforament limitat a 18 persones
  • Inscripció: press@deltachambermusicfestival.com indicant nom, cognoms, telèfon de contacte i activitat sol.licitada. L’enviament del mail per part de la persona interessada garanteix directament la participació a les activitats. No s’emetrà resposta.

Dimecres 31.07.2018

19h – Arts Marcials – Workshop Tai-Txi-Txuan a la natura
Gespa de la zona del Castell (Darrera Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d’Amposta)

El tai-txi-txuan comprèn una sèrie de moviments lents i és practicat cada matí per grups de gent en centenars de parcs per tota la Xina i, cada cop més, en altres parcs de tot el món. El tai-txi-txuan és també conegut com un art de meditació en moviment. La teoria i la pràctica del tai-txi és formulada d’acord amb molts dels principis de la medicina tradicional xinesa. A més l’entrenament del tai-txi aporta beneficis generals a la salut i millora els atributs per gestionar l’estrès en els nivells inicials i intermedis, Moltes intervencions terapèutiques al llarg de línies de medicina tradicional xinesa són ensenyades als estudiants de tai-txi avançats en les escoles tradicionals.

  • Activitat gratuïta sense inscripció – Portar roba còmoda i sabatilles d’esport

Dijous 01.08.2019

21h – Concert del grup guanyador del II Concurs Internacional de Música de Cambra i resident de l’edició 2019- Kebyart Ensemble.
Església Nova de Sant Carles de la Ràpita
Programa: Obres de Schubert, Magrané, Ligeti i Françaix
Kebyart Ensemble: Kebyart Ensemble neix el 2014 a Barcelona. Està integrat per quatre joves compromesos i apassionats pel món de la música de cambra. Han estat guardonats amb importants premis com el DeltaChamber Music Festival Prize, Primer Palau 2016, l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition, el Premi BBVA de Música-Montserrat Alavedra i el Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España, entre d’altres. Han actuat a sales de prestigi d’arreu del territori nacional i internacional. Des de 2017 són artistes Selmer i Vandoren.


02.-04.08.2019

Activitats paral.leles amb els Concerts del Festival – Museu de les Terres de l’Ebre, Amposta
Degustació de tapes – Sabors exòtics – (En finalitzar cada concert) pel cuiner Xavi Montañés – Titos Gastrobar


Concurs arquitectura efímera – Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, delegació de les Terres de l’Ebre


Composició-Homenatge
En motiu del centenari del naixement del reconegut i estimat compositor ampostí Adolf Ventas, el DeltaChamber Music Festival encarrega enguany una adaptació d’una de les seves obres que podreu escoltar en finalitzar cada concert.

Adaptació: Jordi Grisó


*Inscripció a les activitats enviant mail a: press@deltachambermusicfestival.com Indicant nom, cognoms, telèfon de contacte i activitat sol.licitada. No s’emetran respostes, l’enviament del mail per part de la persona interessada garanteix directament la participació a les activitats, no s’emetrà resposta.