Programa DCMF Arts

El DeltaChamber Music Festival té la voluntat de tractar la integritat del ésser humà a través de les arts.
La Música de Cambra és la nostra forma d’expressió més genuïna encara que compartim i ens enriquim de totes les altres disciplines artístiques.

Descarrega el programa de mà

Concurs Internacional de Música de Cambra (Museu de les Terres de l’Ebre)

Actividad gratuita, aforo limitado.

29 de juliol – 15h. 20h anunci del grup guanyador


Taller de Cal.ligrafia Japonesa – (Museu de les Terres de l’Ebre) *
La professora Yukiko Ikeda, filla d’un destacat monge budista del Japó ens aproparà la cultura de la meditació activa, la concentració, el silenci, el respecte, l’autoconeixement desafiant els límits personals a travès de la cal.ligrafia. Activitat gratuïta amb inscripció a press@deltachambermusicfestival.com

30 de juliol a les 19h 


Passejades Filosòfiques – Frontera en cos i ànima *
Des de la vessant del pensament aquest cop, el llicenciat en filosofia i professor de reconegudes universitats catalanes Pol Capdevila ens convida a reflexionar mitjançant unes xerrades informals, disteses i properes sobre les nostres fronteres com a individus. Activitat gratuïta amb inscripció a press@deltachambermusicfestival.com

1 d’agost a les 19h (passejades en català) i a les 20h (passejades en anglès)


Concert a la fresca dels grups guanyadors de la passada edició.
Una manera informal de gaudir de bona música i molt talent a l’aire lliure.
Plaça Major (Poble Nou del Delta)

1 d’agost a les 21:30hConcert del grup resident: Confluentes Ensemble – Exilis

El Confluentes Ensemble és un jove quintet de vent premiat a diversos concursos i amb una sòlida trajectòria artística. Ens oferiran un programa contrastant que no ens deixarà indiferents.
Entrada gratuïta – aforament limitat (Església Nova de Sant Carles de la Ràpita)

2 d’agost a les 21h


Exposició escultòrica – Les muses, les filles del record  
L’artista Rainer G. Schumacher ens presenta en primícia, una col.lecció de nou escultures creades expressament per a aquesta ocasió com acompanyament al DeltaChamber Music Festival.Visites possibles a partir d’una hora abans del començament de cada concert i fins a deu minuts abans del començament del mateix. (Museu de les Terres de l’Ebre -Porxos exteriors)

Del 3 al 5 d’agost  


Xavier MontañésDegustació de tapes – Sabors Foranis
El nostre cuiner Xavi Montañés  ens transporta lluny amb les seves creacions delicioses, després de cada concert s’oferirà la tapa gratuïta creada en exclusiva per al nostre festival.

Del 3 al 5 d’agost  

 


Compositor en residència
Com ja ve sent tradició aquest any noves sorpreses a cada concert amb l’arranjament i la nova creació per part del nostre compositor Antoni Alburquerque.

 

 

*Inscripció a les activitats enviant mail a: press@deltachambermusicfestival.com Indicant nom, cognoms, telèfon de contacte i activitat sol.licitada. No s’emetran respostes, l’enviament del mail per part de la persona interessada garanteix directament la participació a les activitats, no s’emetrà resposta.