DeltaChamber Music Festival 2021

Òpera, Cambra, Acció!

Després de “Parèntesi”, una edició reinventada i dissenyada per adaptar-se i adequar-se a la situació provocada per la COVID-19, DeltaChamber Music Festival prepara la seva 6a edició amb una programació de música de cambra que “torna” amb un format molt especial, del 3 al 8 d’agost a les Terres de l’Ebre.

En aquesta edició, DeltaChamber Music Festival recorrerà la música més rellevant de l’òpera de Mozart, Don Giovanni, en un arranjament original de l’època per a octet de vents, i que serà el fil conductor de l’edició amb interludis musicals contrastats i en diferents formacions de cambra.

Don Giovanni és un personatge egoista i faldiller que dona nom a una de les òperes més famoses de Mozart. Es tracta d’un drama jocós, una història teatral amb diversió, intrigues, emoció, embolics i una moralitat final. És de les òperes més representades a tot el món, tota una obra mestra.

L’obertura de DeltaChamber Music Festival es realitzarà amb més d’una vintena de concerts individuals (un músic – un oient). Així, després de l’èxit assolit amb la quarantena de concerts individuals durant l’edició del 2020, tornarem a delectar-nos amb aquest innovador i excepcional format els dies 3 i 4 d’agost.

El dia 5, continuarem amb un concert de cambra a Alcanar, dins del projecte DeltaChamber Music Festival al Territori, com a novetat i per primera vegada al festival.

Els dies 6 i 7, gaudirem dels concerts centrals amb un programa en dos actes, que es viurà en dues nits consecutives guiades per una narradora i amb la instal·lació efímera guanyadora resultant del concurs realitzat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya Demarcació de l’Ebre, en el marc del festival i per quart any consecutiu.

Finalment, la cloenda d’aquesta edició la viurem a la Catedral de Santa Maria de Tortosa amb un concert de cambra a Tortosa, en el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana 2021.

Per a aquesta edició, DeltaChamber Music Festival comptarà novament amb músics nacionals amb trajectòries consolidades internacionalment, sent una iniciativa encetada a l’edició anterior per tal de fomentar la presència i projecció dels músics del nostre país en uns moments tan difícils per al sector.

Com cada any, DeltaChamber Music Festival encarrega la imatge gràfica de l’edició a un dissenyador jove del territori amb la finalitat de crear sinergies i donar més visibilitat al talent local. Enguany, l’autora de la imatge gràfica de l’edició “Òpera, Cambra, Acció!” és la dissenyadora Cinta Iñiguez Tomàs.

DeltaChamber Music Festival 2021 – Òpera, Cambra, Acció!

Del 3 al 8 d’agost, a les Terres de l’Ebre