Narració

Mestra de cerimònies dels concerts centrals

Enguany, per primera vegada al festival, comptarem amb una narradora. Sofia Cabanes serà la nostra mestra de cerimònies en els concerts centrals que tindran lloc al Museu de les Terres de l’Ebre els dies 6 i 7 d’agost. Ella ens acompanyarà durant un viatge pel món operístic de Don Giovanni, fent-nos partícips tant de la sinopsi de l’obra com de moltes curiositats relacionades amb aquesta i que no ens deixaran indiferents.

Sofia Cabanes ha compaginat en els darrers anys la seva faceta com a periodista i musicòloga. Graduada en Periodisme i Història i Ciències de la Música per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria professional en el món informatiu al territori (La Veu de l’Ebre, Canal TE, Catalunya Ràdio, Agència EFE).

El 2012 va fundar, juntament amb la periodista Sílvia Berbís, el diari Aguaita.cat, pioner de la informació digital a les Terres de l’Ebre. En l’actualitat, treballa també a l’emissora Catalunya Música en la producció de continguts i presentació de concerts.

En l’àmbit musical, va iniciar els seus estudis de clarinet a l’Agrupació Musical Rapitenca, on actualment és membre de la banda i professora de l’escola, i als Conservatoris de Música de Tortosa i Terrassa. Ha tocat també amb la banda de la Federació Catalana de Societats Musicals

DeltaChamber Music Festival 2021 – Òpera, Cambra, Acció!

Del 3 al 8 d’agost, a les Terres de l’Ebre