DeltaChamber Music Festival 2020

Edició Parèntesi

2020 ens arriba carregat de reptes, així que a DeltaChamber Music Festival hem decidit reinventar-nos, adaptar-nos i adequar-nos a la situació, ja que creiem fermament en la necessitat de la cultura com un bé essencial a la nostra societat.

És així com neix la nostra edició “Parèntesi”, una proposta especial, trencadora, sensorial i adequada als temps que corren, una edició diferent de les viscudes anteriorment.

Del 28 de juliol al 2 d’agost, gaudirem de concerts innovadors amb molta força emocional, i dissenyats específicament per donar compliment a les recomanacions sanitàries davant la COVID-19. D’una banda, tindrem una quarantena de concerts individuals, un format molt íntim i personal on només hi seran presents un oient, un artista i un instrument musical que no es coneixerà fins al moment del concert.

I d’altra banda, tindrem els concerts a la plaça, on viurem la música de cambra a l’aire lliure. En aquests concerts, viatjarem emocionalment a través de la música a partir de quatre petits blocs, cadascun representant una emoció i explorant la mínima expressió en música de cambra amb formacions màximes de trio. Escoltarem música inspiradora de compositors com Satie, Ravel, Poulenc, Toldrà i Beethoven, entre d’altres.

“Parèntesi” només serà una petita pausa en el camí abans de la celebració del 5è aniversari de DeltaChamber Music Festival, un aniversari que ajornarem fins al 2021 per poder-lo gaudir amb el format de festival al qual estem familiaritzats.

Cada any, DeltaChamber Music Festival encarrega la imatge gràfica de l’edició a un dissenyador del territori amb la finalitat de crear sinergies i donar més visibilitat al talent local. Enguany, l’autora de la imatge gràfica de “Parèntesi” és la dissenyadora Anna Pla.

DeltaChamber Music Festival 2020 – Edició Parèntesi

Del 28 de juliol al 2 d’agost, a Amposta