Dansa

Actuació de dansa clàssica als concerts centrals

La 7a edició de DeltaChamber Music Festival va un pas més enllà, abraçant altres formes d’expressió artística per arrodonir aquesta experiència fantasiosa. Concretament, per als icònics concerts centrals del festival, en aquesta ocasió, s’aposta per una proposta multidisciplinària que combinarà una acurada selecció de fantasia i la delicada actuació d’una ballarina de dansa clàssica. L’ampostina Cristina Porres Mormeneo serà qui donarà forma a aquesta experiència immersiva.

Cristina es graduà al Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre a Barcelona, el 2007. Durant 15 anys, ha treballat amb el coreògraf i director Attila Egerházi a diferents companyies de dansa i és una de les seves principals assistents ensenyant el seu repertori arreu del món. El 2007, va començar la seva carrera professional a la companyia Hungarian Ballet Theater, a Hongria. El 2009, va continuar el seu treball amb la companyia del South Bohemian Ballet Theater, a la República Txeca, on va ser ballarina solista durant set anys.

Actualment, és una de les principals mestres de ballet, ajudant de coreògraf i ballarina solista del Royal Ballet Fehérvar, a Hongria. A més, compagina la seva carrera professional com a professora activa, ensenyant en diferents escoles i conservatoris de dansa professionals.

DeltaChamber Music Festival 2022 - Fantasia

Del 25 de juliol al 7 d’agost, a les Terres de l’Ebre