Un artista, un oient, l’espai i la música

Concerts individuals

Gaudirem novament dels concerts individuals de DeltaChamber Music Festival.

Després de l’èxit d’aquesta novetat de la passada edició, enguany repetim format amb una vintena de concerts individuals que tindran lloc entre Amposta i Poblenou del Delta!

Concerts personals, íntims, de deu minuts cadascun, on un oient i un músic es troben en intimitat musical a una distància segura. Un concert especial que sorgeix del contacte visual intens entre l’oient i el músic.

24 concerts

10 minuts/concert

1 músic + 1 oient

Instrument sorpresa

Prevenció contra COVID-19

Entrada: 5 €/persona

Funcionament

Els concerts es realitzaran en intervals de 15 minuts. Cada concert tindrà una durada de 10 minuts, amb una pausa per a l’adequació de l’espai per al següent oient.

Es prega arribar a la ubicació del concert 15 minuts abans per poder informar-vos sobre els procediments de seguretat i el funcionament del concert.

Quan compris l’entrada, només podràs triar el dia i l’hora. Quin instrument et toca? Deixa’t sorprendre!

L’amfitrió et donarà la benvinguda al recinte del concert i et familiaritzarà amb el transcurs d’aquest. Un element essencial dels concerts individuals és que com a oient només podràs comunicar-te amb el músic per contacte visual, sense poder parlar entre vosaltres.


Els concerts individuals tenen en compte tots els protocols de protecció oficials aplicables contra la COVID-19, permetent, a més, una experiència presencial i en directe. S’aplicaran estrictament totes les mesures necessàries per al distanciament físic entre artista i oient.

Els concerts


Dimarts, 3 d’agost
de 18 a 21 h
(1 concert cada 15 minuts)
Església de Poblenou del Delta

Compra la teva entrada!


Dimecres, 4 d’agost
de 18 a 21 h
(1 concert cada 15 minuts)
Mercat Municipal d’Amposta

Compra la teva entrada!

La idea

Els concerts individuals estan inspirats en la performance de Marina Abramović, L’artista és present. El concepte es basa en un format de concert 1 a 1, desenvolupat per Volkenroda Summer Concerts, on la nostra codirectora artística, Laura Ruiz Ferreres, va formar part el 2019.

Es tracta d’un format i concepte que a l’edició del 2020, “Parèntesi”, va arribar en primícia a tot l’estat espanyol de la mà de DeltaChamber Music Festival.

DeltaChamber Music Festival 2021 – Òpera, Cambra, Acció!

Del 3 al 8 d’agost, a les Terres de l’Ebre