Un artista, un oient, l’espai i la música

Concerts individuals

DeltaChamber Music Festival respon al coronavirus amb una quarantena de concerts individuals.

En moments de crisi com aquests, quan la vida cultural i social s’apaguen i els vincles, contactes i emocions es desenvolupen pràcticament en la seva totalitat de manera digital, creix la necessitat d’un contacte personal vertader i d’una experiència musical analògica.

Aquesta edició és especial a conseqüència de la pandèmia que hem viscut. Així que, per contrarestar la quarantena, us oferim una altra de millor:

Una quarantena de concerts individuals, íntims i personals de deu minuts cadascun, on un oient i un músic es troben en intimitat musical a una distància segura. Un concert personal que sorgeix del contacte visual intens entre l’oient i el músic.

40 concerts

10 minuts/concert

1 músic + 1 oient

Instrument sorpresa

Prevenció contra COVID-19

Entrada: 5 €/persona

Funcionament

Els concerts es realitzaran en intervals de 15 minuts. Cada concert tindrà una durada de 10 minuts, amb una pausa per a l’adequació de l’espai per al següent oient.

Es prega arribar a la ubicació del concert 15 minuts abans per poder informar-vos sobre els procediments de seguretat i el funcionament del concert.

Quan compris l’entrada, només podràs triar el dia i l’hora. Quin instrument et toca? Deixa’t sorprendre!

L’amfitrió et donarà la benvinguda al recinte del concert i et familiaritzarà amb el transcurs d’aquest. Un element essencial dels concerts individuals és que com a oient només podràs comunicar-te amb el músic per contacte visual, sense poder parlar entre vosaltres.


Per descomptat, els concerts individuals tenen en compte tots els protocols de protecció oficials aplicables contra la COVID-19, permetent, a més, una experiència presencial i en directe. S’aplicaran estrictament totes les mesures necessàries per al distanciament físic entre artista i oient.

Els concerts


Dimarts, 28 de juliol
de 18 a 21 h
(1 concert cada 15 minuts)
Torre de la Carrova


Disseny de l’espai
Cristina Bestratén i Marc Ferrando (guanyadors concurs 2018)

Compra la teva entrada!


Dimecres, 29 de juliol
de 18 a 21 h
(1 concert cada 15 minuts)
Pati de l’antic Col·legi de les Monges


Disseny de l’espai
balada juan arquitectura (2017)

Compra la teva entrada!


Dijous, 30 de juliol
de 18 a 22 h
(1 concert cada 15 minuts)
Entrada Ajuntament d’Amposta


Disseny de l’espai
Estudi d’arquitectura Pere Socias Julbe (guanyador concurs 2019)

Compra la teva entrada!

La idea

Els concerts individuals estan inspirats en la performance de Marina Abramović, L’artista és present. El concepte es basa en un format de concert 1 a 1, desenvolupat per Volkenroda Summer Concerts, on la nostra codirectora artística, Laura Ruiz Ferreres, va formar part el 2019.

Es tracta d’un format i concepte que arriba en primícia a tot l’estat espanyol de la mà de DeltaChamber Music Festival.

 

Disseny de l’espai

Per tercer any consecutiu, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya Demarcació de l’Ebre aposta per DeltaChamber Music Festival amb una proposta singular que combina la música de cambra amb intervencions efímeres.

Sent “Parèntesi” una edició especial, enguany comptarem amb els tres equips guanyadors de les anteriors edicions del concurs, els quals intervindran sobre els espais patrimonials on es desenvoluparan els concerts d’aquest 2020.

DeltaChamber Music Festival 2020 – Edició Parèntesi

Del 28 de juliol al 2 d’agost, a Amposta