Un músic, un oient, l’espai i la música

Concerts individuals

Un any més, els concerts individuals de DeltaChamber Music Festival ens captivaran amb la seva singularitat!

Després de l’èxit de les passades edicions, enguany, repetim format amb més d’una vintena de concerts individuals que tindran lloc en 2 municipis de les Terres de l’Ebre!

Concerts personals, íntims, on un oient i un músic es troben en intimitat musical, en un espai de proximitat i complicitat. Un concert especial i únic que sorgeix de la trobada de les seves mirades.


24 concerts

10 minuts/concert

1 músic + 1 oient

Instrument sorpresa

Entrada: 5 €/persona

Funcionament

L’amfitrió et donarà la benvinguda al recinte del concert i et familiaritzarà amb el transcurs d’aquest. Els concerts es realitzen en intervals de 15 minuts: cada concert té una durada de 10 minuts, amb una breu pausa per adequar l’espai per al següent oient.

Un element essencial dels concerts individuals és que, com a oient, només podràs comunicar-te amb el músic per contacte visual, sense poder parlar entre vosaltres.

Quan compris l’entrada, només triaràs el dia i l’hora del concert. Quin instrument, músic i repertori et toca? Deixa’t sorprendre pel virtuosisme dels artistes del festival!


Es prega arribar amb 15 minuts d’antelació per poder informar-te sobre el funcionament del concert i evitar retards.

Els concerts


Celòquia del Castell d’Amposta
Dilluns, 1 d’agost
18-21 h
(1 concert cada 15 minuts)


Oficina Municipal de Turisme d’Ulldecona
Dimarts, 2 d’agost
18-21 h
(1 concert cada 15 minuts)

La idea

Els concerts individuals estan inspirats en la performance de Marina Abramović, L’artista és present. El concepte es basa en un format de concert 1 a 1, desenvolupat per Volkenroda Summer Concerts, on la nostra cofundadora i codirectora artística, Laura Ruiz Ferreres, va formar-ne part el 2019.

L’innovador format i concepte va arribar en primícia a tot l’estat espanyol de la mà de DeltaChamber Music Festival a l’edició de 2020, “Parèntesi”.

DeltaChamber Music Festival 2022 - Fantasia

Del 25 de juliol al 7 d’agost, a les Terres de l’Ebre