Concerts centrals

Fantasia: Programa 2

Viatgem a un món il·lusori de fantasia i variacions amb gran virtuosisme amb DeltaChamber Music Festival!

2 concerts, 2 programes “Fantasia” amb els quals podrem escoltar música dels més notables compositors de l’època postwagneriana, música minimalista, música de pel·lícula i una de les més belles composicions de la història de la música. Tota una oda a la felicitat que gaudirem al Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta, un dels més importants de Catalunya d’etnologia, natura i arqueologia.

Aquest programa proposa un viatge màgic per sonoritats i textures desconegudes de la mà dels solistes del festival entre cordes, vents i piano, que són músics internacionals i nacionals amb trajectòries solístiques i cambrístiques consolidades, i la presència d’una ballarina que interpretarà les sonoritats des d’un altre vessant creatiu. Un món de sorpreses i fantasia!


Museu de les Terres de l’Ebre, Amposta
Dissabte, 6 d’agost
21 h


80 minuts


Aforament limitat


Entrada: 15 €/persona

Programa de concert

G. Connesson, Adams Variations per a violí, clarinet, violoncel i piano

R. Strauss, Capriccio per a sextet de corda

L. Spohr, Fantasia i variacions per a clarinet i corda op. 81

PAUSA

Z. Fibich, Quintet per a clarinet, trompa, violí, violoncel i piano en re major op. 42

I. Allegro non tanto
II. Largo
III. Scherzo
IV. Finale. Allegro con spirito

Disseny de l’espai

Per cinquè any consecutiu, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya Demarcació de l’Ebre aposta per DeltaChamber Music Festival amb la 4a edició del Concurs d’Arquitectura Efímera: una proposta singular que combina la música de cambra amb intervencions efímeres.

El projecte guanyador del Concurs d’Arquitectura Efímera 2022 ha estat “L’AURORA”, de l’Estudi d’Arquitectura Pere Socias Julbe. Amb aquesta instal·lació efímera, els arquitectes Pere Socias Julbe i Cristina Soler Herrera, juntament amb les estudiants d’arquitectura Maria Margalef Beltran i Núria Oromí Rescalvo, intervindran el Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta) per crear el teló de fons que acompanyarà els concerts centrals de la 7a edició de DeltaChamber Music Festival.

DeltaChamber Music Festival 2022 - Fantasia

Del 25 de juliol al 7 d’agost, a les Terres de l’Ebre