Quartet Atenea

Guanyadors del III Concurs Internacional DeltaChamber Music Festival

Quartet de corda

 

Quartet Atenea està integrat per:

Violí: Gil Sisquella

Violí: Andrea Santiago

Viola: Bernat Santacana

Violoncel: Alex Olmedo

 

El Quartet Atenea neix, el 2019, a Barcelona de la mà de quatre joves músics units per la vocació de descobrir, viure i fer viure la riquesa del repertori escrit per aquesta formació. La seva formació musical inclou els membres del Quartet Casals, així com Heime Müller o Heinz Holliger, en el marc de festivals internacionals.

Durant dos anys de trajectòria, el quartet ha actuat arreu de Catalunya en auditoris i espais com ara la Casa de la Cultura de Girona, L’Atlàntida de Vic, el Teatre Grec, la sala 4 de L’Auditori de Barcelona, el Teatro Calderón de Valladolid, el Kursaal de Manresa, el teatre Metropol de Tarragona, etc.

D’altra banda, la seva projecció internacional els ha portat a actuar a Suïssa, Alemanya i França, realitzant actuacions a la Sala de Concerts de la Ràdio de Ginebra i inaugurant el Festival Internacional de Wissembourg en l’edició del 2020.

Han estat guardonats en diversos concursos obtenint el primer premi del III Concurs Internacional DeltaChamber Music Festival, en l’edició del 2019, i el segon premi del XIV Concurs Montserrat Alavedra, celebrat el març de 2021.

Enguany, el Quartet Atenea forma part de la Xarxa de Músics de JJMM de Catalunya i de la Red de Juventudes Musicales de España, tot realitzant concerts i gires arreu del territori català i espanyol. Recentment, també han estat convidats a formar part de la xarxa le Dimeore del Quartetto, la qual reuneix agrupacions d’arreu d’Europa sota la direcció artística de Simone Gramaglia.

DeltaChamber Music Festival 2021 – Òpera, Cambra, Acció!

Del 3 al 8 d’agost, a les Terres de l’Ebre