Pau Galgo Garcia

Membre del Programa Academy 2022

Contrabaix

Nascut a Santa Coloma de Gramenet l’any 2000, Pau Galgo Garcia és un jove contrabaixista català que destaca per la seva musicalitat i versatilitat en diversos estils. Educat en la reconeguda Escola de Música integrada Oriol Martorell, va seguir els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Música del Liceu, de la mà de Joaquín Arrabal i Jorge Martínez, amb una beca de la mateixa fundació.

Durant aquests anys, ha participat en destacades orquestres joves d’àmbit nacional, com ara la JONC i la JONDE, i del panorama europeu amb la Verbier Festival Junior Orquestra, European Union Youth Orchestra i Gustav Mahler Jugendorchester.

En l’àmbit professional, ha col·laborat esporàdicament amb l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu i ha participat com a academicista en la Mahler Chamber Orchestra. Paral·lelament, durant sis anys ha estat membre de la Sant Andreu Jazz Band sota la direcció de Joan Chamorro, gravant en aquest període diversos àlbums amb reconeguts solistes internacionals. El 2019, va debutar com a solista al festival Emergents de l’Auditori de Barcelona. També ha participat en altres festivals destacats, com ara el Ravello Festival, Aurora Music Festival o Salzburger Festspiele.

Actualment, està cursant un màster a la Robert Schumann Hochschule Düsseldorf amb el prestigiós contrabaixista Rick Stotijn.

Artistes 2022