Mar Anglés Lluch

Membre del Programa Academy 2022

Arpa

Mar Anglés Lluch neix a Benicarló (Castelló) l’any 2003. Inicia i finalitza els seus estudis de grau professional d’arpa a l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina, amb les professores Teresa Espuny, Laura Boschett i Melani Molina.

Ha realitzat nombrosos concerts i audicions com a solista i participant en les Trobades d’arpistes de l’Associació Catalana d’Arpistes a Amposta, Benicarló, Sant Esteve Sesrovires, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa, València, Barcelona, Torí…

Col·labora de forma habitual amb diferents agrupacions musicals, com ara l’Orquestra Clàssica de Benicarló, Orquestra del Conservatori Professional Mestre Feliu de Benicarló, Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre, Orquestra del Conservatori Professional Mestre Tàrrega de Castelló, Jove Orquestra Intercomarcal de Tarragona, Jove Orquestra i Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana o Associació Musical Ciutat de Benicarló.

Ha guanyat el segon premi en la modalitat de corda fregada, polsada i piano al XIV Concurs d’Interpretació per a Joves Vila de Betxí i l’Accèssit del Concurs Arpa Plus 2019 a Barcelona, en la categoria d’alumnes de 5è curs de grau professional.

Actualment, està cursant el grau superior d’arpa al Musikene, Centre Superior de Música del País Basc, on estudia amb la concertista i professora Christine Icart.

Artistes 2022