Laia Haro Catalan

Membre del Programa Academy 2022

Clarinet

Nascuda a Amposta el 1998, Laia Haro Catalan va iniciar la seva formació musical a La Lira Ampostina, quan tenia tres anys, amb el professor i director Octavi Ruiz Gisbert. Posteriorment, va completar el grau professional de Música a Tortosa amb menció d’honor en clarinet, guiada pel professor Ricardo Forner.

Després d’haver estudiat durant un any al Conservatori Superior de Música del Liceu amb Isaac Rodríguez, es va traslladar a Frankfurt am Main, a la classe de la catedràtica Laura Ruiz Ferreres, on va obtenir el grau superior, l’any 2020, amb una nota final de 9,8. Toca els dos sistemes de clarinet, Böhm i Oehler.

Des de 2021, és becada per Deutschlandstipendium i, des de 2018, està promocionada per la fundació Yehudi Menuhin “Live Music Now” de Frankfurt am Main.

Actualment, estudia el màster d’Interpretació Musical a la Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Frankfurt i, paral·lelament, està estudiant el grau de Traducció i Interpretació i Llengües Aplicades a la Universitat Oberta de Catalunya. És membre fundadora del Liv Quartet.

Artistes 2022