Kebyart Ensemble

Grup resident

Record Details

Pere Méndez – Saxo soprano
Víctor Serra – Saxo alt
Robert Seara – Saxo tenor
Daniel Miguel – Saxo baríton

Des de la seva creació l’any 2014, han esdevingut un dels grups de cambra amb més projecció de la seva generació. Han estat guardonats en prestigiosos concursos nacionals i internacionals, obtenint els primers premis de l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition(2018), El Primer Palau (2016), el Premi BBVA de Música – Montserrat Alavedra (2016) i de la XIVa edició del Concurs Internacional de Música de Les Corts (2018), entre d’altres. L’any 2015 van ser premiats a la 84a edició del Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España.

Kebyart Ensemble ha ofert concerts per tota la península i també a l’estranger en països com Alemanya, França, Rússia, Àustria, Països Baixos, Suïssa i Luxemburg. Han estat programats a les temporades del Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Barcelona,Fundación Juan March…

Al llarg de la seva trajectòria, han treballat amb músics de renom com Kennedy Moretti, el Quartet Casals, Cuarteto Quiroga, Hatto Beyerle (Alban Berg Quartett), Artemis Quartet, Jerusalem Quartet, Johannes Meissl, Nacho Gascón i Vincent David, entre d’altres.

Des de l’any 2018 són un dels grups de l’European Chamber Music Academy (ECMA) i, actualment, resideixen a Basilea on es formen amb músics de la talla de Rainer Schmidt (Hagen Quartett), el fagotista Sergio Azzolini i els pianistes Claudio Martínez-Mehner i Anton Kernjak.

La seva línia artística és una ferma aposta en tres direccions: la reivindicació del repertori original, el compromís amb la música de nova creació i la revisió d’obres d’altres formacions mitjançant transcripcions pròpies.

El seu primer treball discogràfic Accents ha estat lloat per la crítica especialitzada. Són artistes Selmer i Vandoren des del 2017.