Higinio Arrue Fortea

Fagot

Fagot solista de la Deutsche Kammerphilharmonie Bremen i professor a Escuela Superior de Música de Alto Rendimiento (ESMAR)

 

Nascut a Benaguasil (València), Higinio Arrue Fortea va realitzar els seus estudis musicals a Espanya amb Juan Carlos Civera i José Enguidanos. Posteriorment, va continuar la seva formació a Alemanya amb els professors David Tomás i Gustavo Núñez, a banda de rebre classes amb Miguel Simó i Silvia Coricelli.

Ha estat membre de la Joven Orquesta Nacional de España i de la European Union Youth Orchestra. Ha col·laborat amb orquestres com Mahler Chamber Orchestra, la ràdio de Stuttgart, la ràdio d’Hamburg, Schottish Chamber Orchestra, Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam, Chamber Orchestra of Europe i l’Orquestra Filharmònica de Berlín, entre moltes d’altres.

Com a músic de cambra, és membre del grup Die Bläsersolisten der Deutschen Kammerphilharmonie Bremen i de Moonwinds. Des de l’any 2000, és fagot solista de la Deutsche Kammerphilharmonie Bremen i, actualment, també és professor de fagot a l’Escuela Superior de Música de Alto Rendimiento (ESMAR) de València.

DeltaChamber Music Festival 2021 – Òpera, Cambra, Acció!

Del 3 al 8 d’agost, a les Terres de l’Ebre