Ester Lecha Jover

Piano

Pianista i músic de cambra

 

Ester Lecha Jover és una pianista catalana procedent del Masnou. S’inicia en música en el Conservatori de Badalona amb Judit Cuixart i, el 2014, acaba els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Barcelona (ESMUC) amb Vladislav Bronevetzki. Posteriorment, realitza un màster en piano i pedagogia musical a la Sibelius Academy (Hèlsinki) amb Juhanni Lagerspetz.

Ha rebut consells de Ralph Gothoni, Erik Tawastjerna, Kennedy Moretti, Stanislav Pochekin, Arthur Schoonderwoerd i Wolgfrang Rieger, entre d’altres. Ha estat guardonada en diversos concursos musicals, destacant el Concurs Internacional de Música de les Corts (2018), el Concurs Internacional Agustín Aponte (2018), el Concurs nacional de Cambra Montserrat Alavedra (2016) i el Concurs Nacional de piano Ciutat de Carlet (2015). Ha estat membre de festivals com Músics en Residència (Alella, 2017) i l’Académie Européenne de Musique Ancienne (Vannes, 2013).

Actualment, és repertorista en el Conservatori professional de música de Sant Cugat i pianista a la Banda Municipal de Barcelona. A més, està realitzant un màster a l’ESMUC d’especialització en Lied i cançó espanyola i catalana.

DeltaChamber Music Festival 2020 – Edició Parèntesi

Del 28 de juliol al 2 d’agost, a Amposta