Ana Parra Navarro

Young Talent 2022

Clarinet

Nascuda a Beneixama (Alacant), Ana Parra Navarro inicia els seus estudis musicals quan tenia nou anys. El seu interès pel clarinet la porta a continuar la seva formació al Conservatorio Superior de Música “Óscar Esplà” d’Alacant, de la mà del professor José Franch-Ballester.

Seguirà i finalitzarà els estudis a la Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Frankfurt am Main amb la professora Laura Ruiz Ferreres, graduant-se el juliol de 2021. El mateix any, va formar part de l’Akademie Kontemporär de l’Ensemble LUX:NM, a Hamburg; així mateix, va ser becada per Deutschlandstipendium, a Alemanya, i per la Fundación Yehudi Menuhin “Live Music Now”.

Des de finals de 2021, cursa el màster en Música de Cambra amb el professor Jens Thoben a la Musikhochschule de Lübeck. A més, està complementant els seus estudis musicals en clarinet baix guiada pel professor Kai Fischer. Com a part de la seva formació, també ha rebut classes magistrals dels clarinetistes Philip Berrod, Andrew Marriner, Vicente Alberola i Lorenzo Coppola, entre d’altres.

És membre de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE) i ha col·laborat amb l’Orquesta Sinfónica de Alicante, Neues Orchester Kronberg i Junge Philharmonie Frankfurt RheinMain. Ha participat en diversos festivals internacionals de música, com ara Brahms Festival, a Lübeck; FºLab – Festival for Performing Arts, a Frankfurt am Main, i Summa Cum Laude Festival, a Viena.

Artistes 2022